SIGNANTS MANIFEST

CUINERS I ÀMBIT GASTRONÒMIC

Oriol Rovira, restaurant Els Casals – Sagàs (Berguedà)

Santi Santamaria, restaurant Can Faves – Sant Celoni (Vallès Oriental)

Tana Collados, periodista especialitzada en gastronomia

Joan M. Ribas, restaurant Melba – Vic

Lola Puig, restaurant El Fort – Ullastret (Empordà)

Enric Millà, restaurant El Dien, Vallfogona de Balaguer (La Noguera)

Artur Martínez, restaurant Capritx – Terrassa (Vallés Occidental)

Mercé Camins, Casa Mercè – Fontdepou (La Noguera)

Arturo Rafel Prat, El Pigal – Llessui (Pallars)

Albert Mendiola, Bar Mut – Barcelona

Luca Meneggatti, Bar Mut – Barcelona

Gabriel Faggetti, Bar Mut – Barcelona

Jaume Sanz, Loidi -Barcelona

Lander Ganzo, L’Hortet – Barcelona

Alfons Bach, Bar Mam i Teca, Barcelona

Ferran Sancho, restaurant Rossegall – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Núria Lucas, restaurant Negrefum – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

José Luís Amate, Hospital Sant Antoni Abat – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Pedro López, restaurant Pic-nic – Sitges (Garraf)

Belén València, restaurant Pic-nic – Sitges (Garraf)

Valentí Mongay, restaurant La Salseta – Sitges (Garraf)

Jordi Ribas, restaurant Cal Ros – Girona

Anton Rafecas, restaurant La Nansa – Sitges (Garraf)

Alejandro Guzmán – Cuiner, membre d’Slow Food Barcelona-Váquez Montalbán

Marina Dunyach (Gallecs , Vallés Oriental)

Phillipe Regol (Barcelona)

Pep Nogué

Mariona Quadrada (Professora de cuina)

Pere Malagelada Madern – Cuiner – Restaurant Quimera ( Caldes de Malavella)

Antia – Cuinera i socio-educadora a La Coruña

Antoni Bru Llecha – Cuiner

Pep Palau – Gastrònom

Jaume Galan – Cuiner

Isaac Gelabert – cuiner sense cuina

Gerard Balasch – cuiner

Andreu Bosch – Asociació Lleidatana de Cuniers (Allcuiners)

ÀMBIT DE LA SALUT

Roman Galimany – Bioquímic, farmacèutic i president executiu Hospital de Valls

Dora Abad – Infermera

Margarida Bofill – Metgessa de capcelera

Elena Álvarez Andrés – Dempeus per la Salut Pública

Àngels Martínez i Castells – Membre de la Comissió Promotora de la ILP per a l’Atenció de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica a Catalunya i Membre DEmpeus per la Salut Pública

Josep Martí i Valls – Doctor en medicina per la UAB i membre de la Junta del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris

PROFESSIONALS DE L’AGRICULTURA

Josep Pàmies, pagès – Balaguer

Pep Riera, pagès – Mataró

Alexis Inglada, pagès – Boldú

Assumpta Codinachs, ramadera – Pobellà

ACADÈMICS

Enric Tello – Catedràtic del Departament d’Història i Institucions Econòmiques de la UB

Jose Ramon Olarieta – Doctor Enginyer Agrònom i professor de la UdL. Membre de ‘som lo que Sembrem’

Miquel Vallmitjana – Biòleg i Doctor en Biotecnologia. Membre de ‘Som lo que Sembrem’

Arcadi Oliveras – Catedràtic d’Economia de la UAB i president de Justícia i Pau

Marcel Coderch Colell – Doctor Enginier de Telecomunicacions

Josep Martí Valls – Doctor en Medicina per la UAB i membre de la Junta del Centre d’Anàlisi i Programes SAnitaris (CAPS)

SECTOR ASSOCIATIU

Javier Guzmán – Director de Veterinaris Sense Fronteres

Angels Parra – Presidenta de l’Associació Vida Sana

Engràcia Valls – Enginyera Tècnica Agrícola. Sòcia de la cooperativa de consumidors La Manduca SCCL, de Sant Feliu de Guíxols. Membre de la Junta Rectora del CCPAE

Montse Esquerda – Membre de Slow Food Terres de Lleida i de Som Lo Que Sembrem

Joan Inglada – pagès i ramader – President de Slow Food Terres de Lleida

Joan Juliol – President de la Cooperativa de consumidors El Rebost

Josep Marco Sansano – Associació Slow Food Valencia

ALTRES

Vicenç Fiol – Rector d’Ullà, Bellcaire.Albons. Tor i La Talada.

Jordi Soldevila – Historiador

Clara García – Sociòloga

Montserrat Llaurador Mas – Professora

Albert Arques Perolada– Tècnic PRL

Jordi Baiget – Educador social i pallasso

Albert Folch – Economista

Concepció Domingo – Professora d’Ensenyança Primària

Noelia Jiménez

Feliu Madaula Canadell

Xavier Ibañez Sanz

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Oriol Rovira – Cuiner i director del ‘Restaurant Els Casals’. Sagàs (Berguedà) – 1 estrella Michelin

Roman Galimany – Bioquímic, farmacèutic i president executiu Hospital de Valls

Arcadi Oliveras – Catedràtic d’Economia de la UAB i president de Justícia i Pau

Javier Guzmán – Director de Veterinaris Sense Fronteres

Enric Tello – Catedràtic del Departament d’Història i Institucions Econòmiques de la UB

Jose Ramon Olarieta – Doctor Enginyer Agrònom i professor de la UdL. Membre de ‘som lo que Sembrem’

Josep Padró – Educador i pagès. Membre de ‘Som lo que Sembrem’

Miquel Vallmitjana – Biòleg i Doctor en Biotecnologia. Membre de ‘Som lo que Sembrem’

Alejandro Guzmán – Cuiner, membre d’Slow Food Barcelona-Váquez Montalbán

Valentí Mongay – Cuiner, membre d’Slow Food Garraf

A %d bloguers els agrada això: